Docent 1e/2e graads Engels in Leiden

Docent 1e/2e graads Engels

Ben je op zoek naar een organisatie waar je jezelf kan ontwikkelen, kan groeien in je docentschap en daarnaast ook wat wil bijdragen aan de onderwijskundige en persoonlijke ontwikkeling van jongvolwassenen op het VAVO? Solliciteer dan direct! We zijn namelijk op zoek naar een 1e/2e graads docent Engels. Je standplaats voor studiejaar 2021 – 2022 zal Zoetermeer/Leiden zijn.

Wie en wat is college VAVO?

Bij mboRijnland College Vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) verzorgen we tweedekansonderwijs voor (jong) volwassenen. We bieden de opleidingen vmbo-t, havo en vwo aan voor jongeren van 16 jaar en ouder in onze vestigingen in Gouda, Leiden, Woerden en Zoetermeer. Wij zien het als onze maatschappelijke taak om studenten te leiden naar een diploma of certificaat, goed burgerschap te bevorderen en een optimale doorstroom naar een passende vervolgopleiding mogelijk te maken (mbo/ho/wo). Dat doen wij binnen een duidelijke structuur met kwalitatief goed onderwijs gericht op het examen. We werken vanuit een vernieuwde visie waarbij tijd en aandacht voor onze studenten centraal staan. Met onze kernwaarden deskundigheid, veiligheid, bevlogenheid en zelfontplooiing, werken we hard aan gepersonaliseerd onderwijs. Hiermee willen we beter tegemoetkomen aan het niveau, de mogelijkheden en de behoeften van de student. We vinden het belangrijk dat de student zich gekend, gewaardeerd en ondersteund voelt bij het behalen van een diploma/certificaat en persoonlijke doelen.

VAVO als onderdeel van mboRijnland

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke instellingen. MboRijnland verwijst naar het Rijnlands denken: vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. In verbinding kun je je ontwikkelen. Wil jij actief meewerken aan de toekomst van onze studenten en meebouwen aan onze organisatie, kom dan bij ons werken!

Wie zoeken we?

– Allereerst een docent die zich kan vinden in onze kernwaarden, zoals hierboven genoemd en dit laat zien in de manier waarop hij/zij omgaat met verschillende type studenten en collega’s.
– Een docent die onze studenten kan motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving kan bieden.
– Wij hanteren voor ons pedagogisch didactisch handelen, de onderwijskundige theorieën Marzano (5 dimensies) en SDT (Self-Determination Theory).
– Met deze theorieën ben je bekend of je bent in ieder geval bereid om je deze theorieën  eigen te maken en te gebruiken in hoe je je les inricht.
– Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docenten die echt plezier hebben in het geven van vavo onderwijs en kunnen omgaan met de hoge druk die past bij het vavo. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.
– Als laatst is het voor ons belangrijk dat je 1e graads bevoegd docent bent of bereid bent deze te behalen. We zoeken een collega die zich- bij goed functioneren- voor langere tijd aan ons wil binden en constructief met ons verder wil bouwen aan kwalitatief goed onderwijs.

Wat ga je doen?

– Je verzorgt het online/fysiek onderwijs voor dit studiejaar.
– Je begeleidt studenten in hun leerproces zowel op vakinhoudelijke als ook de persoonlijke ontwikkeling;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum op in- en uitstroom.
– Je gaat mogelijk ook lesgeven aan studenten die deelnemen aan de beroepshavo, een initiatief dat start vanaf studiejaar 2021-2022 en valt onder onze innovatieagenda.
– Samen met je collega’s de student begeleiden in zijn leer-, loopbaan-, en persoonlijke ontwikkeling.
– Actief deelnemen aan team-, vakgroep-, en/of werkgroep vergaderingen.
– Deelnemen aan structurele (bij)scholing die aansluit op je persoonlijke ontwikkeling en de doelstellingen van de organisatie.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingedeeld in de functie docent.  De functie van docent is gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.359, – bij een fulltime aanstelling) en schaal LC (maximaal € 4.939, – bij een fulltime aanstelling) van de cao MBO. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract voor studiejaar 2021 – 2022, bij goed functioneren en voldoende fte omvang, is er ruimte voor een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Voor vragen en sollicitaties kun je contact opnemen met de teamleider A. Botman. Je kunt haar bereiken via abotman@mborijnland.nl

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Solliciteer