AVO docent Engels in Rotterdam

 
Deze vacature is voor 0,6 of 0,1 FTE op 3 tot 5 dagen.
Wij zoeken iemand die ernaar uit ziet om met leerlingen van het praktijkonderwijs aan de slag te gaan. Deze leerlingen hebben veel baat bij structuur en duidelijkheid terwijl zij ook graag praktisch aan de slag gaan door middel van activerende werkvormen.
De vacature bestaat voor een groot deel uit lessen Engels aan klassen uit onder- en bovenbouw. Het niveau van onze leerlingen in een klas loopt erg uiteen. Sommige leerlingen leven grotendeels Engelstalig terwijl anderen nog moeten leren tellen in het Engels.
Onze docent kan tegemoet komen aan de verschillen in onderwijsbehoefte en krijgt energie van het verbinden van het vak aan de dagelijkse praktijk.

Binnen het team is nog plek voor 1 mentor. Het mentoraat is een prachtige manier om een extra band met leerlingen te ontwikkelen. Je krijgt de kans om een verschil te maken in het leven van jongeren van Zuid. De docent die openstaat voor een mentoraat, met
of zonder ervaring, heeft absoluut een streepje voor in het gesprek.

Wij verwachten veel van onze medewerkers, maar op HPC Charlois doen we dingen graag samen en nieuwe collega's worden extra ondersteund en begeleid. HPC Charlois is een kleine school Rotterdam Zuid.  De school is onderdeel van een scholengroep van 3 HPC scholen
in Rotterdam. De scholengroep valt onder het bestuur van LMC.
De locatie heeft 200 leerlingen en het team bestaat uit ongeveer 40 personeelsleden.
Voor meer informatie over onze school verwijzen wij graag naar de website van school:
https://www.hpc-charlois.nl/, hier vindt u ook de schoolgids.

Solliciteer