2e graads docent Engels in Breukelen

Enthousiaste docent Engels gevraagd op het Broeckland College in Breukelen! Met ingang van het nieuwe schooljaar is er in de vakgroep Engels plaats voor een nieuwe collega. In jouw rol als docent Engels zul je lesgeven aan verschillende klassen en deel uitmaken van een fijne vakgroep. Tijdens de lessen maak je gebruik van de methode All Right! MAX. Ook hebben de leerlingen in de onderbouw allemaal een eigen laptop en komend jaar is dat in klas 3 ook zo. In de bovenbouw werk je met de leerlingen toe naar de schoolexamens. Hierbij worden verschillende typen opdrachten gebruikt.

Je bent bevoegd en hebt ervaring met lesgeven aan vmbo-leerlingen, van TL (mavo) tot BBL-niveau, eventueel met lichte ondersteuning, Je maakt deel uit van een vakgroep met enthousiaste collega’s, waar jouw inbreng erg gewaardeerd wordt. Samen met de vakgroep ben je verantwoordelijk voor het PTA en de toetsen en opdrachten die de leerlingen maken. Kun jij de leerlingen enthousiast maken voor jouw lessen en werk je graag samen met je collega’s? Dan verwelkomen we je graag binnen onze vakgroep.

Salarisschaal: LB / m.i.v. 1 augustus / voor 0,400 fte (10 lesuren) / tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. En we gaan binnenkort starten met nieuwbouw! Ben je benieuwd hoe ons nieuwe gebouw eruit gaat zien, kijk dan op onze website.

Solliciteer