2019006 docent Engels Nuenenscollege in Nuenen

Vacature docent Engels (m/v) ter vervanging van zwangerschapsverlof miv 19 augustus 2019

Nuenens College
Het Nuenens College is een brede vmbo-school met de vernieuwde profielen Economie en Zorg & Welzijn. Binnen school hebben de docenten zelf een achttal keuzevakken ontwikkeld, met aandacht voor o.a. Podium & design en sportklas en LO2, dat in combinatie met de plusdocumenten leerlingen breed opleid voor het MBO. Ook de onderbouw van de school is sterk vernieuwd met vakken als filosofie, projecten, ervaringsleren, vorm & media, Sportklas, etc. In de afgelopen jaren heeft het Nuenens College een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment heeft de school ongeveer 600 leerlingen. De vestigingsdirecteur is de heer Karel Somers.

Nuenens College is een onderdeel van het Eckartcollege te Eindhoven. Deze scholen vallen onder het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs te Tilburg. De eindverantwoordelijke schoolleider van het Eckartcollege en Nuenens College is rector Claire Arts.

Sinds mei 2018 hebben wij het nieuwe/gerenoveerde gebouw van het Nuenens College aan de Sportlaan 8 te Nuenen definitief in gebruik genomen, een gebouw met veel mogelijkheden en met een open verbinding.

Functiebeschrijving/werkzaamheden

In deze functie werk je binnen een brede vaksectie van meerdere collegae. Het gaat om een tijdelijke vacature. Voor het nieuwe schooljaar 2019 – 2020 zoeken we iemand die de lessen Engels kan verzorgen voor 18 tot 24 uur per week, 0.8 tot 1.0 fte. Het betreft vervanging wegens zwangerschapsverlof en deels eigen uren.

Je geeft les aan leerlingen van alle leerwegen voor het vak Engels. Binnen het vakgebied streven de docenten naar het creëren van betekenisvolle opdrachten en wordt er gezocht naar verbinding met andere vakken, zeker in de onderbouw. De lessen in de bovenbouw staan vooral in het teken van de voorbereiding op het examen.

Kennis en vaardigheden:

Wij zoeken iemand die tweedegraads bevoegd is voor het vak Engels, die mee kan bouwen aan een vakinhoudelijke leerlijn, gewend is te werken binnen het concept van doeltaal-voertaal, de lesmethode durft los te laten, thuis is in digitale componenten, flexibel is in de opdracht rondom de begeleiding van leerlingen en hen doelgericht naar het examen kan brengen. Iemand die ook kan en durft te investeren in een band met de leerlingen. Het is belangrijk dat je ervaring en/of affiniteit hebt met de doelgroep (vmbo breed) en inzetbaar bent in de verschillende leerwegen binnen het vmbo.

Contacten:
Met ouders/verzorgers, afdelingsmanagers, docenten binnen en buiten de vaksectie, OOP’ers, externe instanties en bedrijven vanuit de onderwijsprogrammering van het vak.

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via www.omo.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen de heer K. Somers, vestigingsdirecteur van de school. (k.somers@nuenenscollege.nl).

Solliciteer